"Buvau atvykusi į studiją ieškoti kompromiso, kad nustotų apie mane negražiai kalbėti, tačiau vėl scenarijus buvo dėliojamas taip, kad iš manęs būtų tyčiojamasi. Nežinau, kodėl jie taip daro...", - socialinio tinklalapio paskyroje rašė M. Šalčiūtė.

Kaip paviešintame video kalba mergina, projekto prodiuseriai jai neleido repetuoti. 

„Išgirdau, kad man reikia išmokti šokti. O juk dalyviai tam ir atėjo. Buvau paruošusi labai gražų numerį, o mums net nedavė parepetuoti. Pasakė, kad reikėjo repetuoti šiandien ryte, o ne dabar. Ryte aš buvau su advokatu, kalbėjau, ką turiu daryti, kokie turi būti mano tolimesni veiksmai. Iki eterio buvo likusios dvi ar trys valandos“, - video kalba M. Šalčiūtė.

Laidos metu buvo parodytas reportažas apie M. Šalčiūtę. Filmavime jos šokių atskleidė, kad jau savaitę laiko nesulaukė savo partnerės. „Džiaugiuosi būdamas šiame projekte. Laukiu Monikos nuo kiekvieno šeštadienio. Laukiu laukiu, bet taip ir nesulaukiu“, - kalbėjo šokėjas. Už M. Šalčiūtę šokį sušoko laidos vedėja Indrė Kavaliauskaitė.   „Kiek girdėjau iš partnerio, ji vėluodavo. Jai buvo per sunku, todėl metė“, - kalbėjo Jūratė Norvaišienė. Komisija pokštavo, kad M. Šalčiūtė leidžia laiką su Jurijumi Smoriginu - jo taip pat nebuvo filmavime.
Laidos filmavimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1409)