Po penkerių draugystės metų laimingą porą pribėgusi pirmoji pasveikino dvejų dukrelė Elena. Gėlėmis nešini jų laukė ir artimieji bei bičiuliai.

„Tai yra didelė šventė. Norėjosi jos ir dėl dukrelės, kad šeima būtų tikra. Santuoka yra tarsi mūsų šeimos įtvirtinimas", - po ceremonijos pasakojo I. Talutytė.

Pats aktorius atskleidė, jog anksčiau susituokti vis negalėjo dėl laiko stokos ir įtempto darbų grafiko.

Tiesa, šou pasaulio atstovas savo vestuvėse pasirodė vilkėdamas šiai šventei neįprastą aprangą. A. Surgailis vilkėjo džinsus ir marškinėlius, kai tuo tarpu jo žmona buvo pasipuošusi raudona suknele ir prie jos derančiais raudonais batais. Pasiteiravus, kodėl savo šventei įsimylėjėliai pasirinko būtent tokią aprangą, žinomas vyras sakė, kad prie motociklo, kuriuo atvažiavo į Vilniaus santuokų rūmus, smokingas ir balta suknelė nebūtų tikę, juolab ne toks ir jų gyvenimo stilius.

„Kai apsisprendėme, kad vestuvės bus šiandien, jau žinojome, kad jos tikrai nebus tradicinės. Kasmet minėsime šią dieną važiuodami motociklu. Ir tai bus mūsų šeimos tradicija", - pasakojo A. Surgailis.

Pora susipažino dar studijų metais, tačiau daugeliui metų vėliau išsiskyrus keliams, likimas vėl juos suvedė prieš penkerius metus. Vėl susitikus gimė jausmai ir graži draugystė. Žavūs sutuoktiniai juokavo, kad medaus mėnesį skaldys į medaus dienas ir dozuodami malonumus mėgausis šiuo mėnesiu dar ilgai.

Antanas Surgailis yra geriausiai žinomas iš savo rolių filmuose „Zero. Alyvine Lietuva“, „Tarp mūsų berniukų", „Balkonas“, „Tadas Blinda. Pradžia“, „Karas ir taika“, „Tyla sniege“, „Paskutinis žmogus, su kuriuo aš kalbėjausi“ ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)