Pyktį dėl nepagarbos žinoma moteris išliejo socialiniame tinkle „Facebook“. Įraše ji teigė esanti apšalusi nuo klinikų darbuotojų bendravimo su vaikais ir jų tėveliais.

DELFI susisiekus su D. Gutauskiene-Laisva, moteris sutiko detaliau nupasakoti susiklosčiusią situaciją:

„Mano sūnui staiga pakilo temperatūra. Tokia esu – jei aukšta temperatūra, nežadu laukti. Teko atvykti į garsiąsias Santariškes.

Buvau pasitikta labai šiurkščiai. Paprašė pasakyti keletą elementarių dalykų, kurie, matomai, yra pildomi anketoje. Manęs buvo paklausta, kokį darželį lanko mano vaikas – bet paklausta buvo tokiu perkreiptu veidu...“ – teigė D. Gutauskienė.

Žinoma moteris pridūrė, kad neapsikentė jai rodomos nepagarbos ir dirbančios moters paklausė, kodėl ši raukosi ir mėto nemandagias mimikas.

„Man buvo atsakyta: „Jūsų pačios veidas yra nekažką ir jūs pati apsiraminkite, ir nedarykite tragedijos“. Aš esu apšalusi, kad negali ne tik gražiai priimti, bet dar ir įžeidžia. Aš nieko blogo nepasakiau – tiesiog leidau suprasti, kad man nepatinka tokios akivaizdžios mimikos“, – pasakojo atlikėja.

D. Gutauskienė-Laisva patikino girdėjusi ne vieną panašaus pobūdžio neigiamą atsiliepimą apie Santariškių klinikų darbuotojus, tačiau iki šiol tuo netikėjo. Juk, anot jos, tai yra įstaiga, kurioje dirbama su mažais vaikais.

„Pasijaučiau taip, lyg būčiau pati kalta, kad atvažiavau ir pridariau joms darbo. Aš suprantu, kad darbuotojai yra pavargę, darbas yra sudėtingas. Bet, pradėkime nuo to, kad pamainos kažkokios yra. Elementarus bendravimas, pagarba, kultūra juk turėtų būti“, – sakė D. Gutauskienė-Laisva.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1468)