Į pristatymą iš pradžių rinkosi tik kviestiniai svečiai tarp kurių buvo J. Arlauskaitė-Jazzu, M. Stonkus su žmona, L. Pačkauskas, K. Tarasevičiūtė, M. Vaidotas ir kiti.

Į Lietuvą iš Los Andželo dėl klipo pristatymo specialiai atskrido ir modelis Erika Stasiulevičiūtė.

„Erika – vienas sėkmingiausių modelių iš Lietuvos, šiuo metu daranti karjerą Holivude. Nusiunčiau jai „California Sun“ įrašą ir paprašiau, kad paklausytų. O jei patiks, gal norėtų tapti mūsų komandos dalimi? Ji paklausė ir jai patiko. Mane aplankė nuostabi sėkmė – Erika sutiko filmuotis klipe. Lyg to būtų maža – ji mums daug padėjo, nes gerai pažįsta vietovę ir žino vietos taisykles. Jos dalyvavimas filmuojant padėjo išvengti daugybės nesklandumų“, – anksčiau pasakojo S. Prūsaitis.

Daina „California Sun“ – iš naujojo solinio S. Prūsaičio albumo, kuris pasirodys šį rudenį. Albumą lydės išskirtinių koncertų serija.

Vakaro akimirkos galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)