Daugybę klausimų dėl aprangos sulaukusi I. Budrienė neabejoja – derinys, kuriam jį išskirtinį vakarą suteikė pirmenybę, visiškai atitiko šventės organizatorių prašymą rengtis pagal „black tie“ kodą.
„Mokymuose, kuriuos rengiau vestuvių planuotojams, dalyvavo ir etiketo žinovas Arminas Lydeka, su kuriuo aptarėme ne tik stalų serviravimo ar puošimo, bet ir daugybę kitų klausimų. Jis pasakojo ir „bon ton“ – gero tono ypatybes. Tam tikra apranga taip pat atitinka šią charakteristiką“, - kritikams atkirto verslininkė.

Rankų darbo, vienetinį apsiaustą I. Budrienei padovanojo iš Libano į svečius atvykęs švenčių rengėjas Robertas Chaar. Jis yra puošęs karališkųjų šeimų šventes Katare ir Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Anot I. Budrienės, be R. Chaar ypatingo darbo stiliaus ir požiūrio į svarbiausių gyvenimo švenčių planavimą neapsieina daugelio ryškiausių bei žinomiausių žmonių asmeninės puotos Libane ir Artimuosiuose Rytuose.

„Roberto dovana man kelia geriausius jausmus. Apsiauste įamžinta dalis Libano kultūros ir istorijos“, - patikino pašnekovė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)