Apie 2 val. nakties G. Masalskio vairuojamas automobilis buvo sustabdytas Ukmergės gatvėje. Kartu su šviesiaplauke moterimi (tai - drauge dirbanti Matilda Kurilavičiūtė) vėlyvą naktį važiavęs Giedrius nepažeidė jokių kelio eismo taisyklių, tad pareigūnai tiesiog patikrino jo dokumentus ir palinkėjo gero kelio.

Viešumoje nesirodantis Giedrius Masalskis pastarąjį kartą buvo užfiksuotas filmo premjeroje šių metų sausį. Tąkart vyras laiką leido vyriškoje kompanijoje. Su žmona Asta Stašaityte renginių ir TV laidų vedėjas pastaruoju metu viešumoje matomas vis rečiau.

Vis tik ne visiems tą naktį sustabdytiems vairuotojams susitikimas su pareigūnais baigėsi sėkmingai. Du vairuotojai viršijo leistiną alkoholio kiekį kraujyje, dar du neturėjo teisės vairuoti. Ne itin linksmai buvo nusiteikusi ir taksi vairuotoja, kurios vairuojamo automobilio techninės apžiūros pažymėjimas jau kurį laiką negalioja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1090)