Svečiams buvo pristatomos naujausios Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Baltarusijos dizainerių suknelės bei kitą sezoną madingiausios vestuvinės šukuosenos, nuotakų makiažai ir dailiausios puokštės.

Visas tendencijas pristatė žymūs Lietuvos modeliai, vilkėdami „DIVA“ suknelių studijos prabangias sukneles.

Tarp daugiau nei 150 kviestinių svečių, atvykusių į mados fiestą - Elvyra Monginienė, Simona Burbaitė, Erika Purauskytė, Kristina Kaikarienė, Alkas Paltarokas, Asta Valentaitė, Vaida Klizaitė ir daugelis kitų.

„L`Oréal Professionnel Baltic Bridal Fashion Show“ renginys vyko pirmą kartą ne tik Lietuvos istorijoje, tačiau ir Baltijos šalių mastu.

Renginio kulminacija tapo libanietės Gemy Maalouf, patenkančios į geriausių Libano dizainerių dešimtuką pasaulyje, „raudonojo kilimo“ renginiams ir vestuvėms rengiančios tokias pasaulinio garso žvaigždes kaip Gwen Stefani, Lady Gaga, Toni Braxton, Carmen Electra, Shakira, Nicole Scherzinger, pristatytos suknelės.

Renginio podiumu savo suknelėmis vilkinčius modelius išlydėjo šie dizaineriai ir mados namai: Egidijus Rainys, Robert Kalinkin, „Ingrid INŽI“, „Mas 924“, „Jan Si Bridal“, Liutauras Salasevičius, Raimonda Silė, Inga Miltienienė, „Rasos & Christian Mados studija“, Julija Bridal iš Latvijos; estės Kristina Viirpalu ir Hanna Korsar, Baltarusijos atstovai „Rara Avis“ bei Agata Wojtatowicz iš Lenkijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)