– Indre, kaip motinystė pakeitė Jūsų gyvenimą?

– Vaikai gyvenimą tik gerina ir suteikia jam daugiau prasmės. Man pasisekė, kad iš esmės nieko daug keisti neturiu: galiu dirbti kaip dirbusi, esu apdovanota puikiomis močiutėmis, kurios džiugiai priima prašymus pagelbėti ir pabūti su mažąja.

Gal tik nebelekiu visur stačia galva ir viską darau lėčiau, bet su didžiuliu malonumu.

– Laukdamasi jautėtės puikiai, vedėte projektą „Kadagys“, o šiuo metu aktyviai rengiatės spalio mėnesiui, naujam projektui. Kaip viską spėjate?

– Būdama nėščia organizavau pirmą projektą „Golden Disco“, kuris sulaukė didelio populiarumo. Jei gerai jaučiuosi, jei darbas teikia malonumą, jei esu sau vadovė ir darbus galiu skirstyti taip, kaip noriu, kodėl turėčiau nedirbti? Daug dalykų mano gyvenime prasideda tarsi žaidimas, o baigiasi gerais projektais.

Mėgstu būti ir ekrane, ir už kadro, ir vedėja, ir organizatorė. Juk darbas žmogų puošia.

Indrė Morkūnienė

– Kaip manote, ar šalia aktyvios moters privalo būti ir aktyvus vyras? Galbūt galėtų ramiai gyventi ir toks, kuriam dienas patinka leisti prie televizoriaus ekrano?

– Gerai, kai poroje žmonės gali papildyti vienas kitą. Man nebūtų priimtina tik imti ir nieko neduoti. Ir aš kalbu ne vien apie materialius dalykus.

– Jei reikėtų rinktis, sektumėte savo jau turimą idealą ar pati stengtumėtės kam nors juo tapti?

– Kad ir kuo apsimesi, galiausiai vis tiek liksi savimi. Tad gal būti savimi reikia visada ir tiesiog pasistengti tapti geriausiu savo variantu.

Visą interviu su Indre skaitykite portale MIESTE.lt