14
Kitas

Apie moteris, susiradusias berniukus-žaisliukus

– Save laikote karjeros ar šeimos žmogumi?

– Karjerą jau padariau, didesnių aukštumų nebesiekiu, užteks to, ką turiu (juokiasi). Kažkada atkakliai siekiau karjeros ir gyvenau darbu. Tačiau sulaukiau tokio momento, kad karjeros aukštumų siekti nebenoriu. Reikia prižiūrėti ir išlaikyti tai, ką turiu ir leisti sau šiek tiek daugiau, nei galėjau prieš keletą metų. Turiu omenyje savo laisvalaikį, šeimą, keliones, draugus.

– Daug laisvo laiko skiriate lankymuisi įvairiuose renginiuose ir pristatymuose, į kuriuos jus lydi žavūs vyrai...

– Jie yra labai geri mano draugai. Simpatijų į viešus renginius tikrai nesivedu (juokiasi).
Irena Marozienė

– Esate šarminga, graži ir tvirto charakterio moteris. Turbūt vyrams sunku siekti jūsų palankumo?

– Jei atvirai, tai aš nesijaučiu graži. Savo amžiaus grupėje esu normali moteris – nei pati gražiausia, nei pati prasčiausia. Dėmesio tikrai sulaukiu tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Gimtinėje daugiau dėmesio sulaukiu dėl to, kad esu Irena Marozienė. Užsienyje mano pavardės niekas nežino, todėl iš nepažįstamų sulaukti dėmesio yra daug maloniau. Juo labiau, kad keliauji su sportine apranga ir kuprine ant pečių, todėl ant kaktos nėra parašyta nei socialinė padėtis, nei banko sąskaitos dydis.

14
Kitas

Apie moteris, susiradusias berniukus-žaisliukus

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (858)