Savo mintis G. Grygolaitytė-Vasha išreiškė feisbuko paskyroje. Gyvenimą Graikijoje kurianti jauna mama lietuviams linkėjo sugrįžti į realybę ir imti su moterimis elgtis kaip su karalienėmis.

„Gerai jau gerai. Užvakar sugalvojau ir susiplanavau tyliai čia pabuvot ir kuo skubiau grįžt ten, kur mus be proto myli, bet tiek jau to, žinokit... Nenorom, bet sugrįžom. Jei atvirai, tai taip nepasiilgau Lietuvos, kad pagyvenus du mėnesius Salonikuose ir čia grįžus jaučiuosi lyg čia buvus prieš dvi dienas...

Ir tas lietuvių, ypač vyrų, mandrumas. Moterys tamposi su daiktais, visi spokso, nei kas padės, nei ką.. O vat rusai ir šiaip užsieniečiai labai malonūs žmonės. Jei ne mano brangūs artimi žmonės: močiute, baba, mama, sesė, tetis, tetos, dedės ir draugės, aš išvis čia nebesugrįžčiau...

Linkiu jums, kai kurie vyrukai lietuvaičiai, sugrįžti į realybę. Kad ir kaip bebūtų, karalienėmis visada liks moterys, o jums, manau, rankelės nenukristų, jei kada pasisiūlytumėt lagaminą panešti ar maišą nuo „Maximos“ kasos iki mašinos“, – rašė G. Grygolaitytė-Vasha.

DELFI primena, kad G. Grygolaitytė-Vasha su dukrele į Salonikus išvyko gruodžio pradžioje. Salonikuose Gabrielės jau laukė ten įsikūręs mylimasis krepšininkas Ronaldas Rutkauskas.

Pora pirmagimės susilaukė praėjusių metų spalio mėnesį. Dukrelę pavadino Adrijos vardu.

G. Grygolaitytės-Vashos nėštumo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (292)