Renginyje stilistė pasirodė glėbyje laikydama mažiausiąjį šeimos narį, tačiau prieš fotografų objektyvus kartu su juo pozuoti nepanoro.

A. Gilytė jau vakar mielai kibo labdaros iniciatyvos autoriams Daumantui Kairiui ir Jolantai Pupkevičienei į pagalbą – rinko ir dėliojo stilingus vaikiškų drabužių derinius ant parduotuvėlės lentynų.

Labdaros iniciatyvos namuose-parduotuvėlėje šįryt buvo galima išvysti daugybę kviestinių svečių, o tarp jų ir prezidento Algirdo Brazausko dukrą Laimą Mertinienę, atlikėją Jurgį Didžiulį.

Vaikiškų daiktų parduotuvėlės principas paprastas – senuosius, išaugtinius ikimokyklinio amžiaus vaikų drabužius ir avalynę, o taip pat - ir nereikalingu žaislus tėvai gali atvežti tiesiai į „Happimess“, o šie čia neabejotinai suras naujuosius šeimininkus.

Visų svarbiausia yra tai, jog parduotuvėlė iš prekybos jokio pelno negaus – visi pinigai keliaus onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams.

Ypatingas iniciatyvos draugas – fondas „Mamų unija“. Šis fondas suteiks informaciją apie sergančius vaikus ir konkrečias šeimas, kuriems reikalinga parama, o visas „Happimess“ labdaros iniciatyvos pelnas bus skirtas tik jiems.

J. Pupkevičienė (kairėje)

Viena iniciatyvos sumanytojų J. Pupkevičienė patikino, jog parduotuvėlė tėra pirmasis žingsnis - esą netrukus ketinama ieškoti ir daugiau bendraminčių, norinčių užsiimti labdaringa veikla. Juk vien iš parduotuvėlės pelno, anot jos, nepavyks padėti visiems sergantiems.

J. Pupkevičienė viliasi, jog iniciatyva turės ir edukacinę naudą. Tėvai raginami į labdaringą veiklą įtraukti ir vaikus - kartu su jais atrinkti drabužėlius, kartu atkeliauti į parduotuvę ir parodyti, jog padovanodami tai, ko jam nebereikia, galime pasiekti didelių tikslų.

Labdaros krautuvėlės atidarymas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)