„Esu iš tų žmonių, kurie nuolatos keliauja. Trumpos kelionės su šeima ir artimais bičiuliais – tikras malonumas. Ypač vasarą – tuomet ir atostogas susiplanuoti lengviau ir po Lietuvą pakeliauti norisi. Tad, kaip žinia, tenka „pagyventi ant lagaminų“. O, kaip kūrėja, galiu pasakyti vieną: nepersistenkite ir neprisidėkite per daug. Kam sukti galvą?“, - šypsojosi iš angelo atvaizdo atpažįstama moteris.

Rankinis bagažas

„Juokauju, jog kuo mažiau įsidedi – tuo daugiau apsirengti turi. Kuomet jūsų bagažas ribotas – gerai apgalvojate, ką į jį susikrauti. Tą patariu daryti visada. Tad jei kelionė poilsinė, įsimeskite paprastą krentančią suknelę, žemakulnius batelius, sportinę avalyne, nertinį. Jei planuojate eiti prašmatnios vakarienės – tam puikiai pagelbės daug vietos neužimantys aksesuarai ir papuošalai. Tarkime, auskarai ar apyrankės, net ir labai kasdienišką palaidinę ar suknele pavers puošnia.

Dar vienas labai svarbus drabužis, kurį, aš asmeniškai vežuosi su savimi – patogus sportinis kostiumas. Jis puikiai tinka tiek dienos metu, tiek vakare. Judesių nevaržantis apdaras tiks ir ramiems vakarams ar net aktyvioms pramogoms. Labai universalu“, - patarimus dalijo Indrė.

Didelis bagažas

„Ši situacija kiek keblesnė – mat jei bagažas didelis, tai ir kelionės trukmė bus ilgesnė. Tačiau galioja beveik tos pačios taisyklės. Keletas suknelių, švarkelis, sportinis kostiumas, džinsai, sportinė, patogi avalynė. Kelionėms, mano nuomone, aukštakulniai net nereikalingi. Tegul kojos ilsisi. Vietoj jų – puošnios „balerinos“.

Be to, svarbu nepamiršti, kad į kelionę labiausiai tinka drabužiai iš medvilnės, šilko, viskozės. Juos paprasta valyti, jie ne taip glamžosi, su jais nebūna karšta. Taip pat nepamirškite, jog viešbučiuose dažniausiai taikoma sauso valymo paslauga – tad su tomis pačiomis suknelėmis, pakaitomis, galite puoštis bene visą savaitę. Įsimeskite akinius ir kepurę nuo saulės.

O ir šiaip manau, jog svarbiausias ne kelionių garderobas, o nuotaika, nusiteikimas ir įspūdžiai, kuriuos patiriame išvykę. Tada ne tokia svarbi palaidinės spalva, suknelės ilgis ar bateliai. Linkiu, kad visų kelionės būtų įspūdingos, įsimintinos ir smagios. Vasara – tam puikus metas. Verta tai išnaudoti ir daugiau apie nieką kitą negalvoti“, - nuotaikingai linkėjo Indrė Kvedarienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)