Prieš trejus metus į akinių rinką „Glasses On“ žengė kaip internetinis optikos salonas. Pamatę, kad lietuviai domisi ir noriai perka mados namų ženklų aksesuarus, „Glasses On“ sumanė išsiplėsti ir į Vilniaus senamiestį, rašoma pranešime spaudai.

Vakaro svečiai portretus fiksuojančiam fotografui Dainiui Ščiukai pozavo su pačių įvairiausių formų ir stilių akiniais. „Prada“, „Dolce & Gabbana“, „Fendi“, „Max Mara“, „Miu Miu“, „Tom Ford“, „Celine“ – šių ir kitų mados namų ženklų kūriniai tikrai neliko nepastebėti ir įvertinti kviestinių svečių.

Renginyje apsilankiusi viena stilingiausių Lietuvos moterų Neringa Zeleniūtė pasakojo, kad akinių turi labai nedaug, mat sunku išsirinkti tinkančią formą. „Jei matau, kad akiniai man tinka, perku juos iš karto. Mėgstamiausi man yra „Tom Ford“ ir „Prada“ prekės ženkų akiniai“, – šypsojosi vakarėlio dalyvė.

Žinoma moteris džiaugiasi, kad Vilniuje atsiranda tokių stilingų akinių butikų ir nereikia akinių ieškoti „Duty-free“ parduotuvėse. Renkantis akinius N. Zeleniūtei svarbiausia yra kokybė, patogumas vairuojant automobilį, o ne kaina.

Kita viešnia Simona Burbaitė neslepė, kad akiniams jaučia didelę silpnybę. Žinomai tinklaraštininkei ir modeliui akiniai yra ne tik stiliaus detalė, bet ir apsauga nuo saulės. Tamsius akinius merginos rankinėje galima rasti ir žiemą. „Renkuosi tuos akinius, kurie man tinka. Akiniai man įvaizdžio detalė, norisi atrodyti originaliai“, – sako modelis.

S. Burbaitė įsitikinusi – akiniai turi būti kokybiški ir patogūs, tačiau nebūtinai kainuoti tūkstančius. „Svarbiausia jaustis gerai. O kaina nėra svarbu“, – sako mergina. Tik atvykusi į vakarėlį S. Burbaitė dar nebuvo išsirinkusi vasarai akinių, tačiau salone išsirinko ne kelis patikusius modelius.

Renginyje taip pat dalyvavo radijo ir TV laidų vedėjas Orijus Gasanovas, modelis Justina Kazlauskytė, viešųjų ryšių specialistas Saugirdas Vaitulionis, dizainerė Toma Jankauskaitė, laidų vedėja Ieva Stasiulevičiūtė, „X Faktoriaus“ finalininkė Marija Grabštaitė, drabužių kūrėja Vidmantė Martikonytė su vyru Pauliumi Medišausku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)