„Skrendu į Afriką“, - socialiniame tinkle tik įėdusi į lėktuvą savo gerbėjams ir bičuliams teparašė ji. Nors Fuerteventura iš tiesų priklauso Ispanijai, sala iš tiesų yra prie Afrikos krantų.

Daug kas netgi nepatikėjo tokia netikėta Monikos teleportacija ir pamanė, kad ji juokauja, nes dar prieš porą valandų su įspūdingu Helovino makiažu garsioji gražuolė šiurpino vieno naujo TV projekto pristatymo svečius.

„Norėjau patikrinti, kas manęs pasiilgo, - paaiškino paklausta, kodėl taip ilgai paslaptyje laikė savo atostogas. - Todėl porą savaičių šią kelionę laikiau paslaptyje. Kol kas dar niekas nežino, kur esu. Nors kelis – pačius artimiausius žmonėms – perspėjau“.

Su kelionių agentūros „Plius travel“ organizuota kelione išvykusi M. Šalčiūtė džiaugėsi pagaliau išvykusi į užsienį ne darbo reikalais, bet pailsėti.

„Pirmą kartą atvykau į tokią vietą, kur yra palmių, turizmas, žmonės atvažiuoja atostogauti. Galiu niekur neskubėti, čia laikas sustoja, nereikia į darbą, gali ramiai atostogauti. Čia aplink dykynės ir dykumos. Nes iki šiol pinigus išleisdavau ne atostogoms, o baldams“, - prisipažįsta anksti savarankišką gyvenimą pradėjusi mergina.

Dar paauglystėje tėvų netekusi M. Šalčiūtė kelionės išvakarėse aplankė savo artimųjų kapus, kur dėl skrydžio į Fuerteventurą neturėjo galimybės apsilankyti Lapkričio 1 dieną.

„Dėl to labai liūdna. Jei nebūčiau nuvažiavusi ant savo artimųjų žmonių kapų, tai jausčiausi labai blogai, kaip nuodėmę padariusi. Kelionė vyko lapkričio 1-osios naktį. Todėl aš prieš skrydį nuėjau į kapines, pagedėjau su artimaisiais“, - neslėpė Monika.

Beje, įspūdingais vulkaninės Kanarų salos Fuerteventuros peizažais nuo šiol netrukus galės pasimėgauti ir visi lietuviai – nes nuo lapkričio 28 d. tiesiogiai iš Vilniaus poilsiautojus skraidins kelionių organizatorius „Plius Travel“.

M. Šalčiūtės atostogos Fuerteventuroje – DELFI galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (284)