– Indre, neseniai išsiskyrei po ilgametės draugystės. Ar sunkiai tai išgyveni?

– Šiuo metu daug sportuoju, atsirado daug koncertų. Turiu tiek veiklos, kad apie tai negalvoju. Dirbu daug, kaip ir visi žmonės. Tikrai nėra taip, kad guliu ir kepinuosi prieš saulutę. Nemažai jėgų atima darbas sporto salėje. Džiaugiuosi, kad dabar galiu daugiau dėmesio skirti sau ir draugams, šeimai. Juk asmeniniams santykiams skirdavau didžiąją dalį laiko.

– Šiuo metu džiaugiesi vienatve ar nori kuo greičiau susirasti antrąją pusę?

– Esu ganėtinai uždara. Turiu kelias drauges, tarp jų yra Greta Lebedeva, mama. Man sunku įsileisti žmogų į širdį ir gyvenimą. Esu nudegusi, todėl sunkiai prisileidžiu naujus žmones. Bet jei prisileidžiu, galiu viską tam žmogui atiduoti, visą savo širdį. Manau, užtruks, kol vėl bus tokie santykiai, kokie siejo su buvusiu draugu.

– Ar nejauti spaudimo, kad jau laikas kurti šeimą?

– Nelabai. Jau tapo įprasta, kad moterys vėliau išteka ir susilaukia vaikų. Aš noriu ištekėti vieną kartą, tai atsakingas žingsnis. Nenoriu to daryti tik todėl, kad reikia. Jausmai man yra labai svarbūs. Noriu, kad žmogus, kuris bus šalia, būtų toks, kokį dabar įsivaizduoju. Žinoma, svarbu, kad aš mylėčiau jį, o jis mane. Įsimylėti nėra paprasta. Esu gana išranki ir galiu pasakyti, kad vyro man nelabai reikia. Kitoms moterims vyrų reikia dėl materialinių dalykų, o man dėl meilės, aš pati sau galiu daug leisti, nes užsidirbu.

– Kokį vyrą įsivaizduoji šalia savęs?

– Yra tam tikros savybės. Man jau 28-eri, tad į vyrus žiūriu rimtai. Svarbu ne tik į pasimatymą nueiti, bet ir ateitis. Svarbu, kaip jis elgiasi, bendrauja su aplinkiniais, vaikais.

Noriu žmogaus, kuris būtų apdovanotas tokiomis savybėmis, kurios man svarbios. Jis turi būti už mane stipresnis visa galva. Šalia vyro noriu jaustis silpnesnė. Esu įpratusi viską daryti pati, o kartais juk norisi atsipalaiduoti. Nors būna, kad sutinki žmogų ir pameti galvą (nusišypso).

– Jei Tavo antroji pusė pasakytų: aš arba scena. Ką pasirinktum?

– Sunku pasakyti, nes būna įvairių situacijų. Iš esmės dėl šeimos, santykių ir vaikų atsisakyčiau karjeros. Ji man antroje vietoje. Be abejo, išklausyčiau žmogų ir, jei išgirsčiau svarių priežasčių, manau, daug ko galėčiau atsisakyti. Turbūt net nereikėtų svarstyti. Juk visi vienas dėl kito turime ką nors paaukoti, reikia prisitaikyti.

– Ar įsivaizduoji save einančią į darbą kiekvieną dieną?

– Neįsivaizduoju, kad galėčiau eiti į darbą nuo 8 iki 17 val. Galbūt kas nors pasikeis, bet šiuo metu mano gyvenimo ritmas visiškai kitoks.

Dirbu nuo vidurnakčio iki 5 valandos ryto (Indrė yra televizijos žaidimo, kuris filmuojamas naktimis, vedėja – aut. past.).

Žinoma, viskas gali keistis. Įsivaizduoju save kaip namų šeimininkę. Galbūt atrodau kitaip, juk scenoje esu tam tikras personažas, tačiau tai nereiškia, kad tokia esu ir gyvenime. Aš šeimyniška ir atsidavusi santykiams.