„Taip, turėjau galimybę pasimatuoti auksinį narvelį, bet auksiniai pakaustėliai laimės man neatnešė. Mano draugas norėjo, kad būčiau tik namuose, nesimokyčiau, nedirbčiau. Kad ir kaip mėgčiau kepti blynus, sodinti gėles, esu kitokia moteris, asmenybė, todėl, kaip sakoma, neatitiko kirvis koto. Galėjau pasirinkti patogesnį ir gerokai sotesnį gyvenimą, bet kaina buvo per didelė“, - žurnalui „Žmonės“ pasakojo 26-erių gražuolė.

„Esu viena. Bandau negriauti miesto stereotipų (juokiasi). Patikėk, Niujorke ypač sunku surasti savo žmogų. Žmonės labai nenori įsipareigoti vienas kitam. Ištikimybė – retas dalykas. Merginų yra labai daug. Jeigu jaunas vyras išvaizdus, perspektyvus ir turi gerą darbą – tiesiog atitinka visus svajonių vyro reikalavimus, iki vėlyvųjų trisdešimties net negalvoja apie įsipareigojimus. Tokie eina per gyvenimą. Panašiai ir su gražiomis, jaunomis, protingomis merginomis, kurios nepuola į glėbį pirmam pasitaikiusiam. Kita vertus, aš irgi turiu savo kartelę, kuri gana aukštai iškelta (juokiasi). Mano draugai sako: „Tu lauki kažko, kas net neegzistuoja.“ Aš noriu tikrų santykių, kad ir koks viengungiškas šis miestas būtų.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)