Trijulė kurį laiką leido drauge, o vėliau automobiliu išvyko tik A. Perezas su R. Gaidan.

Susisiekus su R. Gaidan, ši patvirtino, kad ketvirtadienį laiką leido su milijonieriumi. „Taip, mes buvome susitikę. Iš pradžių laiką leidome trise, o paskui su Aaronu dviese. O kas čia tokio? Galiu leisti laiką su kuo tik noriu. Nieko nepadoraus aš nedariau“, - su šypsena kalbėjo R. Gaidan.

Renata nenorėjo atskleisti, ar šiuo metu jos širdis užimta. „Nepageidauju dabar apie tai kalbėti, tiesiog galite parašyti, kad esu laiminga moteris“, - teigė grupės „Panteros“ narė.

Tuo tarpu A. Perezas teigė, jog itin smagiai laiką leido su dviem lietuvaitėm. „Patikėkite, neprailgo tas susitikimas. Be to, jau suplanavome, kad susitiksime šį savaitgalį pajūryje, aplankysime kelis klubus, tiesiog pasidžiaugsime geru oru ir vasara. Visko gali būti, kad į Ameriką išvyksiu kiek vėliau nei planavau“, - nusijuokė jaunasis milijonierius, kuriam netrukus sueis 28 metai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)