Trečiadienio vakarą „Beauty Resort“ grožio namų meistrai ir dizaineris Egidijus Rainys aktorėms Janinai Matekonytei, Gabijai Jaraminaitei ir Jūratei Vilūnaitei sukūrė skirtingus, vasaros meto įkvėptus įvaizdžius. Alpių ramybe apgaubtuose grožio namuose svečiai susipažino su naujausiomis mados tendencijomis ir moters grožio.

Aktorei J. Matekonytei buvo parinkta violetinės spalvos ilga vakarinė suknelė. J. Vilūnaitė žėrėjo paprastumu, vilkėdama kasdienę suknelę. Kaip pati sakė, dėvint tokį derinį, ji galėtų atlikti mokytojos vaidmenį. Aktorė G. Jaraminaitė džiaugėsi savo vasariška apranga - kurortine suknele su kišenėmis bei skrybėlaite.

„Beauty Resort“ įkūrėja Inga Raslanaitė džiaugiasi ilgamete patirtimi kuriant žymiausių Lietuvos kino ir teatro aktorių grožį - „beveik dešimt metų dirbu su filmų kūrėjais, televizijomis, todėl ypač džiaugiuosi galėdama savo klientes, aktores, bičiules ir visas moteriškumą puoselėjančias moteris pakviesti į savo grožio namus. Kūriau juos galvodama apie moterį ir aplinką, kurioje ji jaustųsi lyg išvykusi trumpų grožio atostogų“.

Renginio svečiai - DELFI nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)