Kaip naujienų portalui DELFI pasakojo dainininkė, motociklai jai patiko visą gyvenimą. „Jiems visada jaučiau didelę simpatiją. Tik vis buvau per jauna laikyti egzaminą. Vėliau tai vienas draugas paveždavo, tai kitas. O gal tai mano genuose buvo? Mano tėtis visą jaunystę pravairavo motociklą. Ir mano dėdė, ir net mama. Tai, ko gero, jau buvo įskiepyta“, – svarstė mergina.

Automobilius dainininkė vairuoja jau bene dešimtmetį, mokytis valdyti motociklą pradėjo prieš porą metų, bet, sako, vis neatrasdavo tinkamo laiko egzaminui laikyti. „Šiais metais susiruošiau ir Telšiuose išlaikiau“, – džiaugėsi Anžela. Jai tai sėkmingai padaryti pavyko iš pirmo karto.

Nors keliuose ji – ne naujokė, tačiau egzaminas nebuvo lengvas: „Buvo sunku ir baisu. Kaip ir prieš kiekvieną egzaminą drebėjo ir kojos, ir rankos. Ne paslaptis, kad tas motociklas man buvo labai sunkus, nes A kategorijos pažymėjimui variklio tūris turi būti mažiausiai 600 kubikų (kubinių centimetrų – DELFI). Reikėjo gero pasiruošimo – tiek fizinio, tiek psichologinio“.

Gremėzdiškas motociklas – ne vienintelis keblumas motociklininko teisių siekiančioms merginoms. Ji neslepia, kad „Regitros“ egzaminuotojų reakcija į dailiosios lyties atstoves gana skeptiška: „Tikrai keistai žiūri ir juokiasi iš šviesiaplaukių, norinčių vairuoti motociklą. Manau, kad tiesiog yra sukurtas toks stereotipas. Merginos tikrai puikiai moka vairuoti tiek motociklus, tiek automobilius. Pati turiu dvi šviesiaplaukes drauges, kurios vairuoja motociklus labai gerai“.

Anot Anželos, jos pirmasis motociklas „Kawasaki ER-5“ – klasikinis modelis. „Kol kas tikrai ne „britva“, ir ne čioperis. Noriu gerai išmokti vairuoti“, – sakė ji. Japonijos gamintojų motociklą šviesiaplaukei išsirinkti padėjo bičiulis. Dviratę transporto priemonę mergina rudenį pirko Lietuvoje.

Nors kol kas dainininkė juo važinėja tik Vilniuje, tačiau šiek tiek aprimus koncertų maratonui planuoja juo apkeliauti ir įvairius Lietuvos miestus.

Išskirtinė Anželos Adamovič fotosesija – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (178)