JAV moterų žurnalas “Jane” citavo L. Hurley, sakiusią, jog “Ketverių vestuvių ir vienerių laidotuvių” (Four Weddings and a Funeral) bei “Noting Hilo” (Notting Hill) žvaigždė lovoje imdavo žiūrėti televizorių. Neva todėl jai dingdavo noras mylėtis.

Tačiau ketvirtadienį britų bulvariniame laikraštyje “The Sun” spausdinamame interviu L. Hurley tvirtino apie seksualinį gyvenimą su H. Grantu nekalbėjusi nieko bloga.

“Hugh Grantas lovoje visada buvo fantastiškas”, sakė Liz, tebegyvenanti tame pačiame prabangiame name Londone, kaip ir buvęs mylimasis.

“Mūsų miegamajame net nėra televizoriaus. (Straipsnis) vaizduoja mane piktą ir bjaurią, o aš tokia nesu”, pridūrė ji.

39 metų H. Grantas ir 35 metų L. Hurley gegužės mėnesį nutraukė santykius.

L. Hurley vaidino dviejuose “Ostinuose Pauersuose” (Austin Powers), dirbo modeliu kosmetikos kompanijoje, bet išgarsėjo 1994 metais, “Ketverių vestuvių...” premjeroje nustelbusi H. Grantą savo apdarais - “Versace” suknele, padaryta iš vos ne vienų žiogelių.

Tačiau išties tikrą žiniasklaidos dėmesį ji pajuto 1995-aisiais, kai Hugh automobilyje Los Andžele buvo užkluptas su prostitute.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją