Tai jau antroji sportininko santuoka. 2006 metais jis buvo susituokęs su Linor Abargil, tačiau santuoka tetruko dvejus metus. Su devyneriais metais jaunesne ekonomiste iš Graikijos Anna Douka Š. Jasikevičius susipažino žaisdamas jos gimtinėje, 2009-aisiais.

Vėliau toje pačioje šalyje, Santorinio saloje, pora susižadėjo, vėliau gimė du vaikai - dukra Aila ir sūnus Lukas.

Amerikoje, Slovėnijoje, Ispanijoje, Izraelyje, Graikijoje, Turkijoje žaidęs ir gyvenęs, krepšininko karjerą baigęs Šarūnas Jasikevičius su šeima šiuo metu gyvena Lietuvoje.

„Būsiu ten, kur bus mano darbas. Mes sutartis pasirašome metams, todėl tą laiką ir gyvename ten, kur dirbame, - naujienų portalui DELFI dar anksčiau sakė „Žalgirio“ komandą treniruojantis Š. Jasikevičius. - Todėl ir atostogas tenka derinti pagal darbą. Kai turi laisvo laiko, tada ir žiūri, ar tuo metu norisi paatostogauti ir kažkur išvažiuoti, ar su šeima pabūti, ar pavyksta suderinti poilsį su šeima. Kiekvienais metais situacija būna skirtinga. Tačiau, taip, mes gyvename čigonišką gyvenimą.“

„Mes neturime savaitgalių ar nedarbo dienų, per kurias žmonės gali sau leisti susiplanuoti savo poilsį. Turime taikytis prie komandos ir darbo kalendoriaus. O kurioje šalyje dirbame, ten ir važiuojame su šeima, - DELFI prisipažino Kaune su dviem vaikais ir mylimąja šiuo metu gyvenantis Š. Jasikevičius. - Šeima man labai svarbi, visur esame kartu.“

Tbt to Venice..!!! 💟 #throw_back_thursday #instamemories #instalove 💙

A post shared by Anna Douka (@annadouka) on Nov 3, 2016 at 1:28pm PDT

Pildoma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (207)