– Scena jums – lyg antrieji namai nuo mažų dienų. Augote visos Lietuvos akyse – ar kada nors jautėte dėl to spaudimą? Atrodyti taip, elgtis anaip... Kaip manote, ar buvote spraudžiama į rėmus?

– Aš visada jaučiau labai didelę atsakomybę. Kadangi esi stebimas tarsi pro padidinimo stiklą, tai turi būti kitiems pavyzdžiu. Tai savotiški rėmai, bet aš manau, kad visi be išimties turėtų elgtis gražiai, mandagiai, bet, žinoma, jei kas nors „lipa ant galvos“, tai reikia „nusipurtyti“, kad lipantis nukristų. Būna, kad turiu nutylėti ir neišsakau visko, ką norėčiau. Gyvenimas išmoko, kada patylėti, o kada viską išsakyti.

– Ar buvo bent viena akimirka, kai gailėjotės savo žinomumo Lietuvoje?

– Visko yra buvę. Žinomumas kartais padeda, o kartais labai trukdo. Man prireikė laiko atsipalaiduoti prie svetimų žmonių. Kai grįžtu į Lietuvą, dar retkarčiais pajuntu, kad šiek tiek įsitempiu, bet suprantu, kad kitaip nebus ir turiu atsipalaiduoti.

– Judvi su mama kai kurių gerbėjų akyse vis dar atrodote kaip neišskiriamas tandemas. Ar buvimas kartu ir namuose, ir scenoje nekliudė darniems santykiams?

– Tikrai nekliudė. Manau, kad didelis privalumas, jog tiek laiko galėjome praleisti kartu. Kaip ir visose šeimose būna ir nesutarimų, ir nuomonių nesutapimo, bet visada sugebėdavome ir sugebame viską išspręsti greitai ir taikiai.

– Neabejoju, dažnai išgirstate kalbų, kad atrodote lyg seserys. Ar Jums tai – komplimentas?

– Man tai didelis komplimentas, nes mano mama yra neapsakomai graži, talentinga, daug gyvenime pasiekusi moteris. Mes viena kita žavimės ir esame viena kitai pačios gražiausios. Man mano mama yra moters idealas (šypsosi).

– Iš popmuzikos atlikėjos ilgainiui tapote tarptautinę karjerą padariusia operos soliste. Ar šis virsmas įvyko natūraliai?

– Taip, viskas vyko palaipsniui. Siekiau to ir siekiu labai konstruktyviai ir nepamesdama kelio dėl takelio. Popmuzika man prie širdies, man mano patirtis padeda ir operos scenoje. Užsieniečius žavi, kai esi ne vieno plano dainininkas. Lietuvoje, operos pasaulyje, mano žinomumas trukdė, bet užsienyje tai visus žavi. Planuoju ir kelis miuziklus.

– Ar būtent operinis dainavimas jus suvedė su mylimuoju?

– Taip.

– Ar gyvenimas kaip nors pasikeitė tapus žmona ir pakeitus pavardę?

– Žodis „žmona“ man visų pirma reiškia begalinę vyro meilę moteriai. Man šis žodis ir jausmas labai patinka. Viskas dar labiau sustiprėjo, atsirado dar didesnė atsakomybė už savo žmogų. Dar labiau sutvirtėjo partnerystė.

– Ar be muzikinės karjeros dar turite veiklų, kurios būtų jums širdžiai mielos?

– Man patinka viskas, kas susiję su grožiu ir menu, pradedant nuo šokių, papuošalų kūrimo, drabužių sau modeliavimo iki makiažo subtilybių. Man patinka išbandyti daug makiažo naujovių. Renkuosi šias veiklas nes ir keliaudama galiu bet kur tai daryti.

– Tenka dažnai nukeliauti tūkstančius kilometrų, skiriančius Lietuvą ir JAV. Ar į Lietuvą grįžtate tik tam, kad aplankytumėte šeimą?

– Į Lietuvą grįžtu aplankyti savo šeimos ir gyvūnų, pabūti savo namuose. Lietuvoje praleistas laikas visada būna labai smagus, turiningas, būnu labai lepinama savo tėvų, senelių, nes visi būna labai pasiilgę. Parskristi stengiuosi kiek įmanoma dažniau, nors ir trumpam. Smagiausia man, kai visa mano šeima būna kartu, tada man nieko daugiau nereikia. Labai džiaugiuosi, kad ir mano vyrui patinka Lietuva. Aš visiems labai giriu mūsų šalies grožį ir maisto šviežumą bei skanumą. Taip pat kartais, kai pavyksta susiderinti tvarkaraštį, dainuoju spektakliuose Kauno valstybiniame muzikiniame teatre.

– JAV, kur praleidžiate didelę laiko dalį, neretai vadinama svajonių ir neribotų galimybių šalimi. Ar sutinkate su šiuo teiginiu?

– Sutinku šimtu procentų. Operos biznis Amerikoje talentus myli ir skatina, o ne smukdo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)