Modelis Solveiga Mykolaitytė neseniai buvo nustebinta neįtikėtino dydžio pliušiniu meškinu. „Man tiesiog paskambino iš siuntų tarnybos ir paklausė, kur galėtų pristatyti meškiną. Nebuvo jokio raštelio, kas jį siuntė. Galiu tik spėlioti...“, – sakė mergina.

Regis, itin populiari gerbėjų dovana – jų pačių kurti įžymybių portretai. Tokį yra gavęs Vaidas Baumila, Vaida Genytė, Simona Starkutė bei Jolanta Leonavičiūtė.

Tiesa, modelis Simona Starkutė neseniai gavo ir neįtikėtinai didelę puokštę gėlių, kuri, ko gero, sukėlė ne tik džiaugsmą, bet ir galvos skausmą – kur pamerkti tokio dydžio puokštę?

Pikantiškiausią dovaną nuo gerbėjų gavo grupės „Kastaneda“ nariai. Vaikinams gerbėjos padovanojo savo erotinių nuotraukų kalendorių, kurį šie tąkart pasikabino įrašų studijoje.

Atlikėjas Soliaris DELFI pasakojo, jog yra gavęs pačių įvairiausių dovanų: „Teko gauti įvairiausių gėlių, pliušinių žaislų ir taurių, panašių į tas, kurias laimi sportininkai.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)