17-etė Milita pasidalijo nuotrauka, kurioje dėvi bikinį. Šiuo metu mergina poilsiauja Druskininkuose kartu su savo širdies draugu, 21-erių Oskaru.

Tobulą figūrą demonstruojanti M.Daikerytė kiek anksčiau portalui MIESTE.lt yra pasakojusi, kad savęs dietomis nealina: „Esu išranki valgiui tiek, kiek reikia. Derinu maistą, juk esu mergina, bet labai mėgstu valgyti. Pusryčius renkuosi labai sočius, galiu valgyti nesustodama, pietus pavalgyti ne visada spėju, bet kai grįžtu namo vakare, tenka ką nors įsimesti į skrandį.“ Beje, mergina ne tik nesilaiko dietų, bet ir nevaržo savęs valgydama saldumynus. „Valgant paprastą maistą ateina sotumo jausmas, o valgant saldumynus jis neateina niekada“, – kalbėjo Milita.

Tuo metu Monika Šalčiūtė pasidalijo nuotrauka, kurioje kūną dengė tik trumpučiais šortukais ir trikotažiniais marškinėliais. Pati Monika anksčiau portalui MIESTE.lt pasakojo, esą nors ir sveria 45 kilogramus, vis dar nori sulieknėti 5 kilogramais. 162 centimetrų ūgio šokėja yra prisipažinusi, kad turi kompleksų: „Na, aš kompleksuoju dėl figūros, nesijaučiu liekna... Retai tai sakau žmonėms.“