Kaunietė dainininkė Simona Milinytė (18) šių metų pradžioje ant kairės rankos piršto išsitatuiravo vos pastebimus simbolius. „Apie tatuiruotę galvojau jau kurį laiką, – atskleidė mergina. – Tik nenorėjau tatuiruotis bet ko, paprasto paveikslėlio ar gražaus piešinuko. Tatuiravausi raidę V. Tai labai reikšmingas simbolis mano gyvenime. Jis reiškia mano žuvusį brolį Vaidą. Norėjau, kad jo atminimas amžinai liktų su manimi.“ 

Simona Milinytė

Be brolio vardo inicialo, dainininkė išsitatuiravo ir skrendantį paukštį. „Jausmas buvo lyg nuolatinis bitės gėlimas, bet noras buvo didesnis už skausmą“, – atviravo Simona.

Sporto žurnalistas Mindaugas Rainys (28) prieš metus savo ranką papuošė žodžiais „Mind Rain“. Vyras nenorėjo atskleisti, ką tai reiškia: „Prasmė priklauso man.“ Tiesa, ši tatuiruotė greičiausiai nebus paskutinė. „Neturėjau jokių nemalonių pojūčių. Bijau tik vieno – kad tai ne paskutinė tatuiruotė. Tiesa, dar prie šios reikės priprasti“, – pasakojo M.Rainys.

Mindaugas Rainys

Šokėjas, fotografas ir vaikinų grupės „Rollikai“ atlikėjas Naglis Bierancas (26) nenori prisirišti prie tatuiruočių, todėl jas renkasi per daug negalvodamas apie piešinių reikšmę. „Nenoriu jų sieti su tam tikru gyvenimo etapu, žmogumi ar pomėgiu, – atvirai kalbėjo vaikinas, turintis 11 tatuiruočių. – Naujausią tatuiruotę ant krūtinės tiesiog susapnavau. Ryte nupiešiau susapnuotą vaizdą ant lapo ir parodžiau meistrui. Jam patiko, po pusmečio jis piešinį pakoregavo savaip, tačiau ši tatuiruotė dar nebaigta.“ Vaikino kojas puošia dvi žuvys. „Jas padovanojo meistras gimimo dienos proga. Tiesiog leidau daryti tai, ką nori ir kur nori“, – papasakojo Naglis ir prasitarė, kad tatuiruočių ant kūno bus ir ateityje.

Naglis Bierancas

Transmoteris Raulis Mammadli (21), prisistatantis Agness Landau, turi 5 tatuiruotes. Didžiausia jų – ant dešinio šono ištatuiruota lelija. „Procesas truko daugiau nei 3 valandas. Nors skaudėjo, stengiausi to neparodyti“, – apie skausmą, kurį vertėjo iškęsti, kalbėjo Agness. Lelija simbolizuoja naują gyvenimo etapą ir naują viltį. „Tuo metu, kai dariausi šią tatuiruotę, pradėjau vartoti hormonus. Mano apsisprendimas tapti moterimi ir buvo įamžintas šia tatuiruote. Lelija – naujo gyvenimo simbolis“, – apie piešinio reikšmę kalbėjo A.Landau.

Raulis Mammadli