Šią žinią naujienų portalui patvirtino pats R. Danilevičius.

Taip, aš ketinu tapti vienuoliu. Tačiau dabar garsiai apie tai skanduoti dar nenoriu, nes prieš savo svarbiausią gyvenime žingsnį ketinu atsiriboti nuo visų ir pasinerti į gilius apmąstymus. Nes pasišventimas tarnauti Dievui yra labai svarbus gyvenimo žingsnis“, – sakė pramogų pasaulyje puikiai žinomas vyras.

Pasak plaukų stilisto, jis augo religingoje šeimoje, daug metų patarnavo bažnyčioje kunigams. Todėl niekada nebuvo nutolęs nuo tikėjimo.

„Po pirmos komunijos tapau Širvintų bažnyčios mišių patarnautoju, vėliau teko dirbti Vilniaus Šv. vysk. Stanislovo ir šv. Vladislovo arkikatedroje bazilikoje“, – pasakojo R. Danilevičius, ketinantis tapti Merkinės vienuolyno vienuoliu.

Paklaustas, galbūt koks nors žmogus ar gyvenimo įvykis paskatino jį tokiam žingsniui, kirpėjas prisipažino, kad tiesiog atėjo tinkamas laikas.

„Buvau ne kartą nuvažiavęs į vienuolyną ir supratau, kad atėjo ta diena, kai turiu apsispręsti“, – DELFI prisipažino tarnystę Dievui pasirinkęs stilistas.
Greta Lebedeva ir Robertas Danilevičius
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)