„Mūsų knygoje net trylika garsių žmonių atvėrė duris į savo privačią gyvenamąją erdvę ir atvirai papasakojo apie savo gyvenimo būdą. Tačiau idomiausia yra tai, jog knygos herojų aplinka yra radikaliai skirtinga“ - sakė viena iš autorių Lavija Šurnaitė.

Pristatant leidinį, svečiams pasiūlytas ekperimentas - pasirinkti savo interjero stilių pagal maisto skonį. Didelėje gelerijos erdvėje buvo sukurti keturi skirtingo stiliaus miniinterjerai ir kiekviename iš jų pateikti skirtingai paruošti užkandžiai, pagal pagrindinius maisto skonius - saldų, aštrų, rūgštų ir sūrų. Gurmaniškas užkandžių kompozicijas paruošė keturių garsių restoranų šefai.

Vienas knygos herojų Žilvinas Grigaitis vakarėlio metu tapo elegantišku barmenu ir prie patiekalų priderino baltą, raudoną ir putojantį, vasara dvelkiantį australišką gėrimą. Svečiai pradėjo nuo lofto stiliaus ir sūrių virtuvės šefo Donato Dobrovolsko sukurtų užkandžių, o perėjo prie baltos klasikos su subtiliais virtuvės įžymybės Deivido Praspaliausko desertais. Vakaro pratęsimui puikiai tiko ryški eklektika ir aštrūs vieno restorano šefų užkandžiai, o pabaiga i- modernus kontrastas ir avietiniai virtuvės žinovo Armino Darasevičiaus rabarbarai.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)