Garsenybės vos per valandą laiko sugebėjo apkeliauti daugybę valstybių, nuskristi į kosmosą, atsidūrė po vandeniu ir fantastiniame pasaulyje, susipažino su zombiais ir banginiais. „VR Cafe“ įkūrėjai tikina, jog ši erdvė yra skirta įvairaus amžiaus žmonėms. Čia sau pramogų ras ir vyresnio amžiaus lankytojai, tie, kurie negali gyventi be ekstremalių pojūčių, ir patys mažiausi.

Renginio nepraleido verslininkė Liucina Rimgailė, maisto dailininkė Jolita Vaitkutė su sužadėtiniu Silvestru Dikčiumi, dainininkas Vaidas Baumila su širdies drauge Monika Jasionyte, tituluota gražuolė Agnė Kavaliauskaitė su sužadėtiniu šokėju Tomu Legenzovu, asmeninis treneris į namus Martas Kalendra, plaukų stilistas Valerijus Gigevičius, balerina Kristina Tarasevičiūtė, grupės „69 Danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė su dukra Marija, projekto „Trys seserys“ įkūrėja Rima Olberkytė-Stankus su vyru Žydrūnu Stankumi, „X Faktoriaus“ dalyvė Marija Grabštaitė.

V. Baumila neslepia, jog yra tikras kompiuterinių žaidimų mylėtojas. Išbandyti teikiamas paslaugas jam buvo labai smalsu. „Kai užsivedu žaisti kokį nors žaidimą, mane būna sunku atplėšti nuo jo. Lygiai tas pats yra su knygomis ar serialais“, – šypsosi atlikėjas. V. Baumila mano, kad jaunimui tokia pramoga turėtų patikti. „Manau, kad šis laiko leidimo būdas tiktų bernvakariams, mergvakariams ar kolektyvui stiprinti. Tokia pramoga smagu pasidžiaugti kartą per mėnesį, praleisti laiką su šeima“, – įsitikinęs V. Baumila.

Bene labiausiai į virtualios realybės žaidimus įsijautė V. Gigevičius. Žinomas vyras pirmą kartą išbandė tokio tipo pramogą. „Viskas labai tikroviška, įspūdis labai geras, tiesiog pasineri į virtualią realybę. Atrodo, kad į tave važiuoja automobilis, o tu turi jį peršokti. Man neužteko jėgų ir aš parkritau ant žemės“, – įspūdžiais dalinasi V. Gigevičius.

Vyras išbandė net kelis virtualios kavinės žaidimus. Vyrui teko pabūti ugniagesiu ir gesinti ugnį ir pasivaikščioti tarp dangoraižių. „Nerealu, aš galėjau skraidyti“, – šypsojosi plaukų stilistas, kuriam žaidžiant netrūko šauksmų ir emocijų.

L. Rimgailė buvo atsargesnė ir pasirinko kosmoso patirtį. Moteris pasivaikščiojo po visatą, kalnus. Labiausiai vedybų planuotoją sužavėjo po kojomis žibančios žvaigždės. „Visiškai nemėgstu kompiuterinių žaidimų. Tačiau ši pramoga mane sužavėjo. Per tokį trumpą laiką patiri tiek daug emocijų“, – sakė žinoma moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)