G. Stiklickienė DELFI papasakojo, jog šįryt jai buvo atlikta nosies formos korekcija.

„Jau prieš mėnesį sutarėm datą su gydytoju Tautrimu Aštrausku. Prieš metus jis man atliko nosies galiuko korekciją. Kaulo tąkart stengėmės neliesti. Praėjus metams pamačiau, kad rezultatas galėjo būti ir geresnis, jei tik būtume palietę kaulą. Būtent taip šįkart ir padarėme“, – pasakojo G. Stiklickienė.

Paklausta, kokie pojūčiai po operacijos, TV gelbėtoja patikino nejaučianti nė menkiausio skausmo.

„Po galiuko korekcijos skaudėjo, buvo randų, o dabar – jokių pjūvių!“ – džiaugėsi garsi moteris.

Dar praėjusiais metais tinklaraščiui „Baisiaigrazi“ G. Stiklickienė atskleidė, jog niekuomet nelaikė savęs bjauriuoju ančiuku.

„Tiesą sakant, mano gyvenime tokio laikotarpio nebuvo. Net paauglystėje nebuvau sau „bjaurusis ančiukas“, gal todėl, kad neturėjau jaunatvinių spuogų problemos, o galbūt dėl to, kad visuomet savim pasitikėjau“, – pasakojo televizijos žvaigždė.

Paklausta, ar pasiryžtų kūną dailinti plastinės chirurgijos klinikoje, G. Stiklickienė tikino, jog gražių formų galima pasiekti ir sportuojant, tačiau ateityje neatmetė galimybės ateityje susidoroti su raukšlėmis.

„Kol kas apie plastines operacijas nemąstau, nors tikrai negalvoju, jog turiu tobulą kūną. Silikoninės krūtys, manau jau praeitas etapas, kažkada galvojau apie implantus, bet taip ir nepasiryžau. Šiandien nemanau, kad reikia kažko imtis, nes padailinti kūnos formas kol kas įmanoma draugaujant su sportu.

Tačiau ateityje mielai išlyginčiau raukšles bei ryžčiausi akių vokų pakėlimo operacijai, nes laikas negailestingas, o moterys visuomet nori būti gražios“, – teigė G. Stiklickienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (225)