Kartu su partneriu Jurijumi Veklenko į sceną žengusi G. Martirosianaitė pateikė net du netikėtumus. Pirmasis – tai dviejų muzikos mylėtojams puikiai pažįstamų dainų – Franko Sinatros „New York, New York“ ir Alicios Keys „Empire State of Mind“ – miksas, kuriuo pora nustebino komisijos narius.

Komisijai toks netikėtumas neabejotinai paliko puikų įspūdį. Didžiausių liaupsių pora sulaukė iš šįkart komisiją papildžiusio atlikėjo Kąstyčio Kerbedžio, kuris, kaip pats minėjo, gyvenime yra matęs didžiausių pramogų pasaulio žvaigždžių pasirodymus.

„Trejus metus dalyvavau Amerikos muzikos apdovanojimuose, tik šiemet valdžia neišleido“, – sakė K. Kerbedis ir pridūrė, kad Gabrielės ir Jurijaus šįvakar nenusileido pasaulinio lygio žvaigždėms.

Antrasis netikėtumas – gerokai sutrumpėję Gabrielės plaukai. Tačiau akyliausi žiūrovai salėje netruko suprasti, jog tai tėra įmantri šukuosena, tad bent jau kol kas Gabrielė kardinaliems pokyčiams nesiryžo.

G. Martirosianaitė

Projekto „Žvaigždžių duetai“ filmavimų akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)