Greta Lebedeva teigia, kad kol kas yra išbandžiusi nedaug gražinimosi procedūrų, tačiau PRP plazmoliftingas ją ypač sudomino, nes tai visiškai natūrali procedūra. Mergina girdėjo daugybę atsiliepimų apie šią procedūrą ir pagaliau nusprendė ją atlikti.

Greta, kokias gražinimosi procedūras, injekcijas, esi išbandžiusi?

– Šioje srityje mano patirtis yra minimali. Iki dabar buvau išbandžiusi tik mezoterapijos procedūras veidui. Rezultatas patiko, tačiau reikia atlikti visą kursą procedūrų, o tam neturėjau laiko. PRP procedūrų tereikia dviejų per metus.
Greta Lebedeva, klinikos nuotr.

– Kodėl nusprendei atlikti grožio procedūrą su savo pačios krauju?

– Nes ji visiškai natūrali ir šiuo metu yra viena populiariausių grožio procedūrų pasaulyje. Girdėjau be galo daug gerų atsiliepimų, sakoma, kad tai Angelinos Jolie grožio paslaptis, todėl labai susidomėjau ir nusprendžiau pamėginti.

Greta pasakojo, kad adatų per daug nebijo, tačiau prieš procedūrą matėsi, jog mergina išsigandusi, kuo toliau, tuo labiau nervinosi. Bet vos prasidėjus procedūrai, atsipalaidavo gydytojos Editos Naruševičiūtės-Skripkienės rankose.

– Kaip jauteisi procedūros metu, ar skaudėjo?

– Skausmas buvo minimalus, juk veidukas buvo pateptas nuskausminamuoju kremu, tikrai galvojau, kad bus žymiai baisiau. Aišku, malonu nebuvo, juk vis tik į mano veidą smigo adatos, tačiau grožis reikalauja aukų, svarbiausia, kad tai natūrali ir visiškai saugi procedūra, žinau, kad po jos nebūna jokio šalutinio poveikio ar alerginių reakcijų, nes tai iš mano kraujo atskirta plazma praturtinta trombocitais. Tikiu, kad efektas tikrai bus.

– Koks jausmas po procedūros?

– Jokio diskomforto nejaučiu. Jaučiuosi puikiai, jau po kelių valandų dirbsiu tiesioginiame eteryje, o procedūros rezultatai bus matyti po kelių savaičių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)