Pasirodo, pastaruoju metu mažai viešumoje besirodančios G. Karaliūnaitės šeimoje - ne pačios geriausios dienos.

M. A. Canuelis į savo paskyrą įdėjo chameleono nuotrauką ir anglų kalba parašė: "Atsiprašau visų, kam teko kęsti mano irzlumą. Išgyvenu vieną didžiausių sukrėtimų gyvenime – pradedant tuo, kad žmona nori atimti iš manęs vaiką, baigiant draugais, kurie mane apgaudinėja ir tais, kurie mane už nugaros apkalba, verčia jaustis kaltu, nors su tuo nesutinku. Ačiū tiems, kas mane palaiko, deja, ne visada tai suvokiu, o kartais be priežasties tampu atšiaurus. Kaip tas chameleonas, kuris man kando, kai norėjau jį paglostyti. Ačiū tiems, kas vis dar su manim, net tada, kai atrodau kaip katastrofiška nesėkmė."

DELFI nei su pačia dainininke, nei su jos mama, žinoma žolininke Adele Karaliūnaite, kol kas susisiekti dėl komentaro nepavyko.

Pora augina du vaikus - Gintarės sūnų Naglį iš pirmosios santuokos ir jųdviejų dukterį Sofiją.

„Mane labai sužavėjo lietuvių požiūris į miškus. Čia svarbu ne tik juos išsaugoti, bet ir puoselėti jų grožį. Kanadoje miškus prižiūrime tik dėl medienos“, – vienoje TV laidoje anksčiau pasakojo M. A. Canuelis.

Kaip tik dėl to jis nusprendė pasilikti Lietuvoje. Susipažinęs su Gintare, ilgai nedvejojo. Praėjus vos keliems mėnesiams nuo draugystės pradžios jie susituokė, o po devynių mėnesių gimė Sofija.

Pirmą kartą išvydusi Marką, Gintarė sako iškart pajutusi, jog tai – jos būsimas vyras.

„Pamačiau tas jo garbanas ir supratau – su šituo vyru turėsiu garbanotą dukrytę“, – sako šypsodamasi moteris. „Kad turėsiu dukrytę ir jos vardas bus Sofija, žinojau jau nuo penktos klasės. Tik buvau prisižadėjusi niekada netekėti už užsieniečio rudom akim. O va kaip išėjo“, – anksčiau pasakojo dainininkė.

Pora susituokė 2013 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)