Daugiau kaip 45 tūkstančių sekėjų „Instagram“ tinkle turinti Gintarė tikino, kad nėra vieno patarimo, kaip padaryti tokią nuotrauką, kuri būtų ir labai graži, ir sulauktų daugybės dėmesio. Anot jos, kiekviena smulkmena yra vienodai svarbi. Ir nors šiuo metu ji tituluojama viena populiariausių lietuvių socialiniame tinkle „Instagram“, pradėjusi juo naudotis ji galvojo, kad tai tėra nuotraukų redagavimo programėlė.

„Nežinojau, kad „Instagram“ yra socialinis tinklas, galvojau, kad tai kažkokia programėlė, kuri uždeda filtrus ir tada jomis dalydavausi feisbuke, – nusijuokė G. Gurevičiūtė. – Kiek vėliau mano draugas paklausė, ar esu užsiregistravusi „Instagram“. Tik tada supratau, kad tai socialinis tinklas.“

Beje, draugų ne tik Lietuvoje turinti Gintarė sumanė, kad prierašus prie nuotraukų rašydama anglų kalba sulauks daugiau dėmesio. Ir buvo teisi. Pradėjusi bendrauti angliškai, ji pastebėjo, kaip tiesiog akyse didėja jos sekėjų skaičius.

Kartais ne tik savo, bet ir kitų nuotraukomis pasidalijanti mergina buvo atvira: asmenukė - populiariausios. „Galiu dėti nepaprastai gražias nuotraukas, tačiau jos niekuomet nesulaukia tiek dėmesio, kaip asmenukės. Beje, jei asmenukėje yra keli žmonės, šios nuotraukos taip pat sulaukia mažiau dėmesio“, – nusijuokė Gintarė.

Beje, anot G. Gurevičiūtės, populiariausios ir daugiausia dėmesio sulaukiančios grotažymės – „be makiažo“ ir „be filtro“.

Mergina taip pat įvardijo, kad laikas, kuriuo nuotrauka yra keliama į socialinį tinklą, ne mažiau svarbus nei pati nuotrauka. Ji pastebėjo, kad daugiausia dėmesio sulaukia nuotraukos, kurias ji įkelia anksti ryte arba vakare, kuomet dauguma žmonių jau būna baigę savo darbus.

Pati populiariausia Gintarės nuotrauka surinko 3 tūkstančius 200 paspaudimų „patinka“. „Ši asmenukė buvo skirta „Maltiečių sriubos“ akcijai paremti“, – tikino Gintarė.

Televizijos laidų vedėja pabrėžė, kad norėdama būti populiari socialiniame tinkle, nuotraukas turi talpinti kasdien. Įvardijusi tai, ji iš karto nuramino, kad nebūtinai kiekviena nuotrauka turi būti tobula, priešingai – svarbu mokėti iš savęs pasijuokti ir retkarčiais parodyti netobulumus.

Per gana trumpą laiką didžiulę gerbėjų armiją socialiniame tinkle subūrusi Gintarė atskleidė, kad to siekė sąmoningai ir net subūrusi daugiatūkstantinę minią nesustojo stengti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)