"Džiugu, kad šventiniu laikotarpiu vaikų namai sulaukia didelio dėmesio, žmonės masiškai aukoja, rengia koncertus, tačiau praėjus toms dviem savaitėms, likusius metus vaikai lieka pamiršti. Kadangi daug metu organizuoju įvairius renginius vaikų namuose, žinau, kad labiau nei penkių litų aukos jiems reikia dėmesio, bendravimo, tiesioginio kontakto, o tai galime duoti kiekvienas", - savo idėją pristatė G. Gurevičiūtė.

Su čiuožimo trenere Jolita Altaravičiūte ir TV projekto "Šokiai ant ledo" dalyviais G. Gurevičiūtė 400 našlaičių žada surengti šventes ant ledo.

TV laidų vedėjos teigimu, projektas neapsiribos vien švente, vaikų namų vaikai turės galimybę iki pat vasaros darbo dienomis tam tikru laiku čiuožti ant ledo nemokamai.

"Projekto tikslas yra atkreipti visuomenės dėmesį, mes kiekvienas esame atsakingi už vaikų namuose likimo nuskriaustus vaikus ir jų ateitį ir tik bendraudami galime įkvėpti svajoti, motyvuoti siekti tikslų, padėti atrasti save. Įdėdami taip mažai pastangų, galime padaryti labai daug, gal net pakeisti kažkieno likimą", - entuziazmo nestokoja G. Gurevičiūtė.

Šeštadienio rytą viename sostinės prekybos centrų vyko būsimo projekto pristatymas-šventė, kurioje dalyvavo apie 80 vaikų iš įvairių Vilniaus vaikų namų, taip pat ir žinomi žmonės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)