Buvęs žalgirietis teigė, kad sportininko gyvenimas – nenuspėjamas, o jo pasirinkimą karjerą tęsti užsienyje nulėmė vienas pagrindinis faktorius.

„Manau, kad kiekvienas žaidėjas visada nori žaisti aukštesniame lygyje, o Turkijos čempionatų lygis yra neabejotinas. Dar vis noriu tobulėti ir nestovėti vienoje vietoje. Visgi, jeigu tik klubas norės ir pakvies, man bus pats didžiausias malonumas savo karjerą užbaigti būtent „Žalgiryje“. Noriu atskirai padėkoti komandos sirgaliams, nes visą laiką, kad ir kur keliavome, jaučiau jų palaikymą, nesvarbu, ar ekipai sekėsi, ar ne. „Žalgirio“ fanai yra geriausi ne tik Lietuvoje: jie stipriai lenkia ir Baltijos, ir daugelio kitų šalių sirgalius. Tariu labai didelį „Ačiū“ jiems“, - BNS agentūrai anksčiau sakė puolėjas.

Į Turkiją drauge su juo persikraustė ir žmona Sandra su diem jųdviejų vaikais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)