„Visuomet žinojau, ką noriu veikti gyvenime. Mano pašaukimas siejosi su aktoriniu menu. Australijoje kino industrija yra aktyvesnė nei Lietuvoje ir pasakiau sau: „Važiuojam““, - kalbėjo 21-erių metų vaikinas.

Lemtingu įvykiu, atvėrusiu duris į filmo „Didysis Getsbis“ filmavimo aikštelę, tapo viena atranka, į kurią Tomas nuėjo nesitikėdamas jokio vaidmens. „Susitikau su savo pirmu agentu iš modelių agentūros. Nusiunčiau dvi paprastas nuotraukas ir pasirašiau kontraktą su agentūra. Po keturių dienų mane nusiuntė į kažkokią mistišką atranką. Ateinu, o ten pilna žmonių, koks tūkstantis, eilė buvo didžiulė. Atranka vyko „Fox“ studijoje. Visi išsipuošę kaip į vakarėlį, merginos susigarbanojusios plaukus, su kailiniais. Galvojau, kad jau čia filmavimas vyksta“, - atrankos akimirkas prisiminė pašnekovas. Vaikinas ne tik nusifilmavo vienoje iš masinių scenų. Tomas buvo pastebėtas režisieriaus ir gavo liokajaus vaidmenį.

Kaip Tomui pavyko gauti net kelis vaidmenis visą pasaulyje sužavėjusiame režisieriaus Bazo Luhrmanno filme „Didysis Getsbis“? Kaip vaikinui sekėsi bendrauti su vienu garsiausių pasaulio aktorių Leonardo DiCaprio, sukūrusiame filme pagrindinį vaidmenį? Koks honoraras buvo sumokėtas lietuviui? Kokie tolimesni aktoriaus karjeros planai? Visa tai DELFI video reportaže.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (525)