Po sėkmingo pirmojo pasirodymo M. Linkytė tarp dešimties dalyvių užima ketvirtą vietą. Daugiausiai balų surinko Gruzijos atstovė, antroje liko Ukrainos, trečioje - Rusijos atlikėjai.

„Monikai sekėsi tikrai gerai - esame lyderių penketuke, - DELFI pasakojo Latvijoje savo atlikėją palaikantis prodiuseris Martynas Tyla. - Komisija yra labai atsargi, nori susipažinti su atlikėjais. Tačiau noriu priminti, kaip šiame festivalio konkurse dalyvavo Donatas Montvydas - pirmą dieną buvo paskutinis, o antrą dieną - jau pirmas. Gerai tai, kad nuo pirmą vietą užimančio atlikėjo Moniką skiria šeši balai. Tai yra labai nedaug - užtenka penkiems komisijos nariams duoti po vieną aukštesnį balą, ir ji iškils į pirmą vietą.“

„Buvo būgštavimų, kad dalyvius komisija vertins neobjektyviai ir rezultatuose atsispindės politika. Nieko panašaus - vadinami didžiausi Rusijos priešai - ir Ukraina, ir Gruzija, ir Lietuva, yra geriausiųjų penketuke“, - pastebi prodiuseris.

Šiandien M. Linkytė festivalio konkursinėje programoje pasirodo su Donatu Montvydu.

M. Linkytės akimirkos festivalyje „Novaja Volna“ - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)