„Dėl šio renginio labai viskas neaišku. Organizatoriai paskelbė, kad dalyvausiu, bet aš nežinau net ar būsiu, turiu reikalų“, - prieš kolekcijos pristatymą DELFI kalbėjo E. Vitulskienė.

Paaiškėjo, kad viena renginio organizatorių Birutė Pečkytė žinojo, jog E. Vitulskienė gali ir nepasirodyti drabužių kolekcijos pristatyme, taigi, iš anksto buvo numačiusi, kas galėtų pakeisti žinomą moterį, jai neatvykus. E. Vitulskienės dublere tapo verslininkė Inesa Borkowska.

„Žinojome, kad Erika gali ir nedalyvauti renginyje, tad iš anksto buvome paruošę jai dublerę iš verslo pasaulio, kuri yra panašaus dydžio“, – kalbėjo ji.

E.Vitulskienės vyro, žinomo atlikėjo Merūno Vitulskio teigimu, jo žmonai dėl dalyvavimo renginyje buvo skambinta tik vieną kartą, neaiškiomis sąlygomis ir tuomet nieko iki galo nebuvo sutarta. Todėl Erika jaučiasi nekaltai apkaltinta kažką apgavusi ar kažkur neatvykusi.

"Aš manau logiška jei nėra susitarimo ar žodinio, ar raštiško, reiškia žmogus neturėtų būti šmeižiamas, kad jis kažkokios pareigos ar darbo neatliko", - DELFI sakė Merūnas.

Tuo tarpu renginio organizatoriai dar prieš savaitę išsiuntinėjo kvietimą į pristatymą žurnalistams, žadėdami, jog podiumu žygiuos Erika Vitulskienė. Ar gali būti, jog jie tokiu būdu tiesiog siekė į renginį prikviesti daugiau žiniasklaidos atstovų, o dėl konkretesnių sutarčių net nesijaudino?

Naujosios drabužių kolekcijos pristatymas - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (168)