Pagrindiniam naujienų portalui DELFI Mia atskleidė esanti nusiteikusi rimtam ir atsakingam darbui: „Tiek metų, tiesą pasakius, nedalyvavau, nors turėjau pasiūlymų. Aš jaučiausi neužtikrinta daina, pasiruošimu ar dar kažkuo. Nesiryžau vien dėl to. Aš manau, kad kiekvienas atlikėjas, kuris važiuoja į Euroviziją turi būti užtikrintas viskuo 100 procentų.“

Ją konkursui ruoš prodiuseriai iš Prancūzijos. Moteris atskleidė sulaukusi ir daugiau bendradarbiavimo pasiūlymų, tačiau apie juos kol kas kalba nenoriai.

Paklausta, ar nebijo kritikos ir smerkiančių komentarų, Mia atviravo, kad į jai asmeniškai išsakomą kritiką per tiek šou versle praleistų metų ji išmoko reaguoti atitinkamai. Anot jos, kritika yra gerai ir moteris jos gyvenime yra sulaukusi labai daug. „Esu dalyvavusi daugelyje įvairių projektų, tad „Eurovizija“ man nėra kažkoks ypatingai didelis iššūkis.
Man svarbiau yra atsakomybė už save ir visą šalį, kurią jausčiau dalyvaudama „Eurovizijoje“. O kuo mes prastensi už kitus? Mes ne prastesni, mes esame tokie patys žmonės. Mes tai pat lygiai gražiai dainuojame ir lygiai taip pat gražiai kuriame dainas. Nereikia čia smerkti mūsų“, – kalbėjo ji.

Anot pašnekovės, smerkdami prastas vietas užėmusius atlikėjus lietuviai elgiasi labai neteisingai. „Patys išsirenka, jų manymu, geriausią variantą, o po to jį sumindo, sutrypia su purvu, sumaišo su žemėmis. Tai tiesiog yra negražu iš mūsų pačių lietuvių pusės. – svarstė moteris.

„Aš niekada nieko nesitikiu. Dabar atėjo tas laikas, kai imi iš gyvenimo tai, ką jis duoda, o ne tai, ko labiausiai nori ir tikiesi gauti. Aš turiu labai daug ambicijų, daug noro. Manau, kad pradžiai to pakanka“, – apie savo lūksesčius kalbėjo atlikėja.

Dainą ir atlikėją, kuri atstovauja Lietuvai „Eurovizijos“ konkurse, vėliau išrenka žiūrovai ir komisija. Lietuvos atstovas, kuris keliaus į Kopenhagoje vyksiantį renginį, paaiškės 2014 m. vasario 15 dieną.

DELFI primena, kad nepaisant ne itin aukštų rezultatų, Lietuva „Eurovizijoje“ dalyvavo jau 14 kartų. Kol kas sėkmingiausias lietuvių pasirodymas - šeštoji vieta 2006 metais. Tada grupė „LT United su skanduote „We Are the Winners“ užėmė šeštąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (200)