Kaip teigė viena šios baleto mokyklos įkūrėjų K. Sliesoraitienė, problemų kilo tada, kai reikėjo surasti baleto pedagogus, kurie galėtų vesti pamokas norintiems mokytis baleto Kaune. Todėl planai jau šių metų spalį visus entuziastus pakviesti mokytis tiesiog atsidūrė aklavietėje.

„Planuotas spalio pradžioje baleto mokyklos atidarymas dabar pakibo ant plauko, nes pasirodo, kad Lietuvoje yra labai mažai baleto pedagogų. Bandėme ieškoti per pažįstamus, tačiau nepavyko rasti laisvų. Todėl nusprendėme rengti intensyvius baleto pedagogų kursus. Tokie pedagogai galėtų tapti išeitimi iš šios keblios situacijos“, - kalbėjo K. Sliesoraitienė.

Nors baleto mokyklos įkūrėjos ir atsidūrė keblioje situacijoje, tikisi, kad vis dėlto atsiras norinčių lankyti intensyvius baleto pedagogų paruošimo kursus. Tai, jų manymu, galėtų išgelbėti ne tik mokyklos atidarymą, bet kartu padėtų įgyvendinti ne vieno jaunuolio svajonę - šokti baletą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją