Šių metų pradžioje į Lietuvos kino teatrus atkeliavo fantastinė Kristinos Buožytės juosta „Aurora“. Jurgita Jutaitė suvaidino komoje nugrimzdusios merginos susitikimus su nepažįstamuoju (akt. Marius Jampolskis). Paslaptingame pasaulyje, pakibusiame kažkur tarp sapnų, prisiminimų ir realybės, ji iš naujo pažino lytėjimą, bučinius, meilę ir aistrą.

Atviros aktorės J. Jutaitės scenos filme "Aurora":

Sausio mėnesį startavo ir skandalingoji „N-18“ ženklu pažymėta Mario Martinsono juosta „Tyli naktis“. Pagrindinio vaidmens aktorei Valdai Bičkutei teko suvaidinti ne vieną itin atvirą ir erotišką sceną, kurioje ji nuoga masturbuojasi su vibratoriumi, sangulauja su savo uošviu (akt. Kostas Smoriginas), tualete masturbuoja vyro brolį (akt. Vytautas Rumšas jaunesnysis) ar ją pačią ranka tenkina Viktorija Kuodytė. Režisierius šį vaidmenį buvo pasiūlęs vienai garsiai latvių kino aktorei, tačiau ši vaidinti atsisakė. Įtikinamai vaidmenį sukūrusiai V. Bičkutei ne vienas kino kūrėjas negailėjo komplimentų dėl jos drąsos ir profesionalumo.

Drąsios aktorės V. Bičkutės scenos filme "Tyli naktis":

Vasario pradžioje kino mylėtojai turėjo progos išvysti ir naujausią „Tado Blindos“ kūrėjų darbą - komediją „Valentinas vienas“. Filme pasakojama keturių porų meilės istorijos, nutikusios šv. Valentino vakarą. Visiems aktoriams Donato Ulvydo režisuotame filme teko suvaidinti ir gana atviras, intymias ar netgi raudonuoti priverčiančias scenas. Komedijoje Manto Jankavičiaus herojui geriausia draugė, kurią vaidina Agnė Grudytė, atlieka minetą. Leonardo Pobedonoscevo herojus su Juste Zinkevičiūte išbandė tokių sekso pozų, kad aktoriai, prisimindami filmavimo užkulisius, juokėsi, vos nesusilaužė žandikaulių ir kaip kaskadininkai krito nuo lovos. Meilės scenos, balansuojančios tarp romantikos ir laukinio sekso, komedijoje „Valentinas vienas“ teko ir Vaidos Būtytės bei Dariaus Gumausko herojams. Gana neįprasta meilės akto scena teko Gabijau Ryškuvienei. Drovioji žmona, norėdama praskaidrinti nuobodų santuokinį gyvenimą, į miegamąjį atsineša violetinį prie klubų pritvirtinamą vibratorių, su kuriuo patenkina žado netekusį vyrą (akt. Giedrius Savickas). Juostos kūrėjai užsiminė, kad daug aktorių šiame filme atsisakė filmuotis būtent dėl atvirų meilės scenų, o išdrįsusiems dirbti su šita juosta jie dėkojo už drąsą ir profesionalumą.

A. Grudytės, J. Zinkevičiūtės, V. Būtytės ir G. Ryškuvienės herojėms tekusios nuogos scenos filme "Valentinas vienas":

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)