Prieš porą metų duetą „The Ball & Chain“ įkūrusi pora pasakoja, jog į Jurgio gimtinę šįkart vyko ne tik pailsėti, bet ir atšokti jo sesers vestuves. „Na, tai bent jau buvo mūsų pagrindinis kelionės tikslas. Tuo pačiu pabuvom ir mūsų numylėtoje San Andres saloje, vėliau - tėvo išnuomotoje viloje Nilo mieste. Ten yra filmuojami įvairūs serialai ir filmai, todėl vaizdas - nuostabus“, - prisimena J. Didžiulis.

„Buvau labai laiminga galėdama grįžti į salelę, pavadinimu San Andres. Tai ideali vieta. Taip pat man labai patiko nardymas su vamzdeliu“, - įspūdžiais dalijosi Erica.

Tačiau dainininkai sako, jog šįkart atostogos buvo trumpesnės nei įprasta: „Kai esame pratę pabuti du-tris mėnesius, trijų savaičių šįkart pailsėti tikrai nepakako. Kita vertus, bet koks atotrūkis nuo rutinos man tinka“, - juokiasi Jurgis.

Beje, pora sako, jog net ir būdami už jūrų marių, jie domisi, kas vyksta Lietuvoje.

„Atsidarau DELFI, kai yra normalus interneto ryšys. Dar būdami ten girdėjome apie Ūkio banką ir apie naują politinį padarą“, - teigia atlikėjas.

Tuo tarpu Erica prisipažįsta mėgstanti pabėgti nuo naujienų: „Kai esu užsienyje darbo reikalais, be abejo, kad domiuosi įvykiais. Tačiau atostogų metu mėgstu viską išjungti ir perkrauti savo elementus“.

DELFI jau rašė, jog viešėdami ypatingoje viloje pora sukūrė naujų dainų. Vieną jų nufilmavę „The Ball & Chain“ pasidalino su skaitytojais:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (287)