Skandalinga istorija, į kurią pakliuvo E. Ostapenka, nutiko beveik prieš dvi savaites, kai jis apie 8.45 val. prišlapino į gyvenamojo namo laiptinėje esančią dėžę. Kaip rašė ve.lt, už tai atlikėjui buvo surašytas Administracinės teisės pažeidimo protokolas, gresia bauda, rašo ve.lt.

Po publikacijos paskelbimo DELFI pasiekė E. Ostapenkos laiškas, kuriame jis piktinasi, kad buvo neteisingai nurodytos įvykio aplinkybės – esą jis šlapinosi į dėžę, o ne dėžutę, skirtą reklaminiams bukletams mesti.

E. Ostapenko rašo: „Portalas ve.lt panaudojo žodį „dėžė“, o jūsų portalas panaudojo žodį „dėžutė“! Portalas ve.lt neveltui panaudojo žodį „dėžė“, nes aš prišlapinau į didžiulę kartoninę dėžę, skirtą reklaminiams bukletams mesti. Šita didžiulė kartoninė dežė stovėjo ant grindų laiptinės kampe. Tai padariau dėl to, kad tiesiog labai prispaudė ir nespėčiau pabėgti iki tualeto. Dėl to, kad jūsų portalas delfi.lt straipsnyje apie mane panaudojo žodį „dėžutė“, daug skaitytojų pagalvojo, jog aš prišlapinau į paprastą pašto dėžutę, nors taip nėra“.

Dainininkas reikalauja paneigti tikrovės neatitinkančią informaciją. „Prašau išaiškinti delfi.lt portalo skaitytojams, kad jūs suklydot panaudojus straipsnyje apie mane žodį „dėžutė“ ir dėl to žmonės neteisingai interpretavo straipsnį ir ne taip suprato incidento tikras aplinkybes“, - laiške rašo E. Ostapenka.

Jis taip pat pabrėžia, kad esą labai gailisi „dėl to, kad taip atsitiko“. „Nuoširdžiai prašau visų atleidimo. Prašau atleidimo Laukininkų gatvės 4 namo šitos laiptinės gyventojų ir prašau atleidimo visų savo gerbėjų“, - laišką baigia dainos „Dviratukas“ atlikėjas.

Beje, E. Ostapenka reikalų su policija turėjo ne pirmą kartą - anksčiau pareigūnams teko drausminti neblaivų atlikėją dėl keliamo triukšmo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją