Liepos viduryje ir to paties mėnesio pabaigoje kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda prašmatniais automobiliais „Mercedes-Benz“ skriejusiam E. Dragūnui buvo surašyti du protokolai. Už greičio viršijimą atlikėjui skirta 350 eurų bauda. O taip pat – trims mėnesiams atimtos teisės.

Apie bylos nagrinėjimą E. Dragūnas informuotas, tačiau trečiadienio rytą teisme nepasirodė.

Primename, kad įkaušęs atlikėjas pareigūnams įkliuvo ir lapkričio 15 dieną. E. Dragūnui buvo nustatytas vidutinis girtumo laipsnis. Netrukus atlikėjas išplatino viešą atsiprašymą, kuriame tikino išgyvenąs emocinį nuosmukį ir pasižadėjo ieškoti pagalbos.

„Aš noriu atsiprašyti visuomenės už šį mano poelgį. Kiekvienas gyvenime turime pakilimų ir nuosmukių. Šiuo metu aš išgyvenu tikrai sunkų gyvenime momentą. Bandau nepalūžti. Pripažįstu, kad man sunkiai sekasi. Aš labai apgailestauju ir visų atsiprašau,“ – buvo rašoma išplatintame pranešime spaudai.

Už pastarąjį nusižengimą jam gresia bauda nuo 579 iki 868 eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų arba administracinis areštas nuo dešimties iki trisdešimties parų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (304)