Kartu su dizainere Kristina Valiūnaite dueto kurtus sceninius drabužius demonstravo ir šokėja, televizijos projektų dalyvė Eglė Straleckaitė, ir dainininkė Neringa Šiaudikytė.

Šįsyk E. Straleckaitei teko pasimatuoti ne tik šokiams, bet ir vestuvėms skirtą drabužį.

L. Chatkevičiūtė – Vėželienė pasakojo, kad pirmąją suknelę kartu su K. Valiūnaite ji sumodeliavo prieš septynerius metus. Tuomet drabužis sulaukė didelės sėkmės Vokietijoje vykusiose svarbiose varžybose. Balta suknelė buvo kurta iš šilko ir dekoruota aukso spalvos nėriniais.
„Dauguma siuvėjų nori siūti tai, ką yra įpratę. O man reikėjo kitokio, nestandartinio požiūrio. Juk sceninis drabužis turi įspūdingai atrodyti iš toli“, - sakė šokėja.

Jos teigimu, vaizdas ir įspūdis yra labai svarbu. Tai – taip pat aktualu, kaip ir aprangos kokybė.

„Kolekcijoje – pastaraisiais metais sukurti darbai. Daugelis jų jau turi savininkes, bet jos sutiko pademonstruoti tai, ką joms esame sukūrę“, - tvirtino L. Chatkevičiūtė – Vėželienė.

Per septynerius metus ji ir K. Valiūnaitė yra sukūrusios dešimtis suknelių. Dauguma jų priklauso ne Lietuvos, o kitų Europos šalių ar net Japonijos šokėjoms. D.Vėželio rūpestis – vyriškų drabužių kūrimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)