Pirmadienio rytą Mundis, kalbėdamas su DELFI, pasiskundė prastu garsu, tačiau paprašęs perskambinti, daugiau nebeatsiliepė.

Su mylimąja Brigita Domarkaite Edmundas Štengeris kartu jau kelerius metus. Šiltus santykius pora užmezgė scenoje, kur Mundis dainavo, o Brigita šoko. B. Domarkaitė buvo tapusi Mundžio trenere, tačiau pramogų pasaulio užkulisiuose netrukus imta kalbėti, jog porą sieja ne tik darbiniai santykiai.

Tačiau net ir pasklidus kalboms, B. Domarkaitė tikino, kad tarp jų nieko negali būti, kol Mundis vis dar teisiškai buvo susituokęs su buvusia žmona.

Edmundas Štengeris-Mundis su palydove

Savo asmeninį gyvenimą po karčios patirties Mundis slėpė po septyniais užraktais. Nė karto neatviravo apie savo naująją laimę, nors ne kartą buvo pastebėtas kartu. Pastarąjį kartą pora į DELFI fotoobjektyvą pakliuvo praėjusių metų lapkritį Madride. Čia pora buvo pastebėta oro uoste.

Mundžiui tai antroji santuoka. Prieš tai jis buvo vedęs mylimąją Violetą, su kuria augina dukterį. Po ilgų bei skandalingų skyrybų, kurių metu netrūko kaltinimų smurtu artimoje aplinkoje, E. Štengeris stengiasi vengti viešumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)