„Tai ne tokia dieta, kur per mėnesį numesi 10 kg. Ši dieta yra veiksminga, tačiau jos rezultatai lėti. Tau nereikia badautis, nejauti alkio, nebūna valgymo priepuolių. Jei jauti, kad esi alkanas, turi suvalgyti bent jogurto. Tu nesi apribotas, bet turi žiūrėti, ką valgai. Šios dietos principas - valgyti baltymus, tad ji man labai tinka.

Maistas turi būti be riebalų, pageidautina nekeptas. Valgau mėsą, pagaminta garuose, jūros gėrybes, įvairiausią žuvį.  Yra dienos, kai galima valgyti daržoves, o yra, kai tik baltymai. Taip pat, laikantis šios dietos galima nesunkiai pavalgyti mieste, nes nėra jokių įmantrybių. Žinoma, galima gamintis įvairiausius patiekalus, bet tam reikia laiko“, - DELFI kalbėjo moteris. Eglė atskleidė, kad sunkiausia buvo atsisakyti saldumynų, mat juos labai mėgstanti.

Pasiteiravus, kiek dar žada laikytis minėtos dietos, moteris teigė nežinanti. Tikslo, kiek nori numesti kilogramų, Eglė neturinti. „Kuomet draugės klausia, kiek kilogramų numečiau, atsakau, kad nemėgstu vergauti skaičiams. Ne skaičius yra mano tikslas, o norėjimas atrodyti taip, kaip aš noriu. Kai atrodysiu taip, kaip noriu, bus pabaiga (juokiasi). Visi aplinkiniai rėkia, kad man jau gana, bet manęs pačios (išvaizda – DELFI) netenkina“, - atviravo pašnekovė su Dukano dietos principais susipažinusi internete. Dieta Egle sudomino kolegos iš Latvijos, kur ši dieta labai populiari.

Šiuo metu didžiausia moters gyvenimo aistra – bėgiojimas. Patyrusi traumą Eglė kuriam laikui buvo apleidusi šį hobį, bet vėl grįžta į trasą. Moterį taip užvaldė bėgimas, kad ji bėgioja ne tik vasarą, bet ir žiemą. „Žiemą bėgioti man didžiausias malonumas. Praėjusi žiema buvo nepaprastai graži. Man bėgimas prilygsta meditacijai. Vasara kur kas sunkiau. Sakiau, gal reikės eiti ir į sporto klubą, bet niekaip neprisiverčiu. Bandžiau eiti ir į jogą, bet negaliu ištverti. O su bėgiojimu kitaip. Kuomet bėgi vėjas prakošia visas mintis, būna labai gera“, - savo hobiu džiaugėsi moteris.

Už tai, kad pradėjo bėgioti, E. Skrolytė yra dėkinga treneriui Jeanui Claude'ui Edorhui. Moteris juokėsi, kad anksčiau nieko baisiau už bėgiojimą negalėjo įsivaizduoti, bet, paskatinta trenerio, labai pamėgo šį sportą. „Jau bėgioju pusantrų metų. Bėgu tik ryte, kiekvieną dieną apie 40 minučių. Kuomet vakare galvoju apie bėgimą iš ryto, net seilė nutįsta, kaip gera (juokiasi). Visada sakiau, kodėl turėčiau save prievartauti ir gyvenime tikrai nesportuosiu. Jeanas Claude'as yra vyras, padovanojęs man gyvenimo meilę“, - pokalbį baigė pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)