Dėl smurto namuose šeštadienio naktį į areštinę uždarytas Sergėjaus Rachinšteino sūnus dabar jau vėl džiaugiasi laisve. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

DELFI primena, kad pora susituokė praėjus vos 8 mėnesiams po pažinties. Vestuvių dieną nuotaka dėvėjo juodą, Juozo Statkevičiaus kurtą suknelę. Balandžio mėnesį porai gimė dukra Sofija.

M. Sesickaitė DELFI pasakojo, kad kūdikio vardą nusprendė E. Rachinšteinas, kuris, pasak moters, prieš vestuves ir gimdymą tiesiog negalėjo nustygti vietoje.

„Vyras jau išrinkęs vardą. Kai moterys visą tą sunkumą pereina, tai didžiausias džiaugsmas būna vyrams. Jie tiesiog džiaugiasi tuo momentu, o mums dar ir tie nesklandumai pasitaiko, ir nuotaikų kaitos būna, ir formų pasikeitimai... “, – tąkart kalbėjo Monika.

E. Rachinšteino vardas išgarsėjo dėl daugybės jo tėvo finansinių nusikaltimų. Ne kartą į teisėsaugos akiratį pakliuvo ir jis pats.

Dar 2013-aisiais E. Rachinšteino vardas plačiai nuskambėjo, kai nuo jo nukentėjo modelis Elita Citovičiūtė.

Konflikto metu modeliui buvo praskeltas antakis, ligoninėje teko siūti 3 centimetrų ilgio žaizdą. Šio incidento E. Rachinšteinas neneigė, tačiau teigė, kad mergina jam trenkė pirmoji, o jis tenorėjo ją pamokyti.

E. Rachinšteinas yra padaręs ir pačių šiurkščiausių kelių eismo taisyklių pažeidimų, praradęs teisę vairuoti vyras yra pričiuptas vairuojantis transporto priemonę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (175)