Feisbuke dainininkė įvardijo savo favoritus ir pasakė viską, ką galvoja apie šiuos apdovanojimus: „Mano gera draugė, Eglė Tamulytė kartą pasakė „tikra atpažįsta tikrą“ (real recognizes real). Vakar mane supo tikri menininkai ir tikri draugai. Mano vyras Jurgis Didžiulis (kuris man yra ir bus geriausias atlikėjas), Greta, Aistė, Inga, Monika Liu (kuri tikrai yra geriausia atlikėja ir neabejotinas metų proveržis),Benas Aleksandravičius (kuris turėjo laimėti visas savo nominacijas), Robertas Kalinkinas, Justinas Jarutis, Rokas Beliukevičius (jie irgi turėjo laimėti savo kategorijoje, nors „Garbanotą Bosistą“ irgi myliu), Vidas Bareikis,Vilius Alesius, Dovilė Filmanavičiūtė, Laurynas Mataitis, Laurynas Valkiūnas (Victorai Diawara, tavęs labai trūko).

Taigi, žinoma, tokioje kompanijoje vakar labai gerai praleidome laiką. Jau esu laimėjusi daugybę apdovanojimų kiekvienoje kategorijoje, bet iš to, ką matau dabar, M.A.M.A. apdovanojimo aš niekada nelaimėsiu. Ir kaip ir viskas gerai dėl to. Nes tikra atpažįsta tikrą“.

E. Jennings šįmet po ilgos pertraukos vėl bando laimėti teisę atstovauti Lietuvai „Eurovizijos“ konkurse. Pastarąjį kartą Erica „Eurovizijoje“ dalyvavo su grupe SKAMP. Tuomet jie Europai dainavo „U got style“ (liet. „Tu stilingas“).

Šįmet „eurovizinėse“ kovose Erica kaunasi su lyriška daina „Leading me home“. Atlikėją liaupsina ne tik komisija, ją palankiai vertina ir televizijos žiūrovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (178)