„Kūdikio sutiktuvės! Niekada nesu buvusi tokioje šventėje ir niekad jos man niekas nėra surengęs iki dabar. Nuoširdžiai dėkoju anynai Anai Valenciai ir Pilar, kurie tai įgyvendino. Širdingai dėkoju už neišdildomus įspūdžius! Dalinuosi meile ir apsikabinu“, – feisbuke rašė Erica, pasidalydama šventės akimirkomis.

DELFI primena, jog žinia apie šeimos pagausėjimą žiniasklaidą apskriejo Valentino dienos vakarą. Pora netruko prisipažinti, kad šeimą papildys dukra.

Ericos Jennings kūdikio sutiktuvių šventė

„Mūsų keturių asmenų šeimą papildys penktas narys – mergaitė, – feisbuke trečiadienio popietę džiaugėsi E. Jennings. – Šiandien jau 23 savaitės. Iki šiol viskas puiku (sukryžiuoju pirštus). Daugiau papasakosiu, kai grįšiu. Nekantrauju tai atšvęsti per savo koncertą balandį. O tuo tarpu – grįžtu į atostogas.“

E. Jennings gerbėjus savo koncertu džiugins balandį. Tai vienintelis šiuo metu suplanuotas jos koncertas, įvyksiantis Šv. Kotrynos bažnyčioje, Vilniuje. Tai bus simbolinės Ericos palydėtuvės į motinystės atostogas.

Kūdikio sutiktuvių šventės akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)